Ajankohtaista koronaviruksesta – meidän kaikkien suojelemiseksi

Soprano Oyj, 06.03.2020 15:55

Hyvä ystävä,

viitaten uutisiin koronaviruksen leviämisestä Aasiassa, Euroopassa ja muualla päin maailmaa, Soprano Group ryhtyy ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin suojellaksemme työntekijöitämme, asiakkaitamme, opiskelijoitamme ja kouluttajiamme sekä Soprano Groupin businesskouluja kokonaisuudessaan.

Toimenpiteemme saattavat vaikuttaa ankarilta, mutta ne ovat valitettavasti tarpeellisia ja linjassa niiden toimenpiteiden kanssa, joita muut kansainvälisten matkustajien kanssa tekemisissä olevat organisaatiot ovat ottaneet käyttöön.

Jos olet käynyt alueella, jossa vallitsee koronavirusepidemia tai olet ollut fyysisessä yhteydessä sellaisella käyneeseen henkilöön, niin voimme valitettavasti vastaanottaa sinut kampuksellemme Suomessa, Ruotsissa tai Venäjällä vasta 14 vuorokauden kuluttua paluustasi tai yhteydestäsi. Voit osallistua useimpiin koulutuksiimme etänä. Lisätietoja tästä saat yhteyshenkilöltäsi.

Sama pätee myös jatkossa jos matkustat alueilla, joissa vallitsee koronavirusepidemia tai tapaat perheenjäseniäsi tai muita vierailijoita kyseisiltä alueilta.

Joillakin Soprano Groupin kansainvälisillä asiakasorganisaatioilla on vielä tiukempia kansainvälisiä matkustajia koskevia rajoituksia. Kyseisissä erikoistapauksissa tarkistamme ettei kouluttaja tai kukaan osallistujista ole tehnyt kansainvälistä matkaa edeltäneen 14 vuorokauden aikana.

Otamme joka tapauksessa tarvittaessa yhteyden kaikkiin osallistujiin etukäteen. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info@tieturi.fi halutessasi tarkistaa tilanteesi kun epäilet saaneesi tartunnan ja olevasi mahdollinen tartunnan levittäjä.

Soprano Group businesskouluineen seuraa tilannetta viranomaisten virallisten ohjeiden mukaisesti ja pidämme sinut ajan tasalla jos heidän ohjeistuksensa muuttuvat. Jos tarvitset lisää tietoa epidemiasta, niin suosittelemme ottamaan yhteyttä oleskelumaasi kansallisiin ja paikallisiin viranomaisiin, sen sijaan että luottaisit puhtaasti sosiaalisissa medioissa liikkuviin viesteihin. Viranomaisten tiedot ovat luotettavia ja perustuvat tuoreimpiin tietoihin. 

Kiitämme sinua ymmärryksestäsi tässä tärkeässä asiassa. Arvostamme tukeasi yleisen terveyden suojelemiseksi sekä panoksistasi maailmanlaajuisessa taistelussa pandemian rajoittamiseksi. Huomaa siis, että voit osallistua useimpiin koulutuksiimme etänä.

Ystävällisin terveisin,

Arto Tenhunen, TJ
Soprano Group

SOPRANO OYJ ON NYT WETTERI OYJ