Informator Tieturi Group

Pohjoismainen yksityinen ICT-alan koulutusyritys, joka auttaa organisaatioita kääntämään liiketoiminnan ja digitalisaation muutokset voimavaraksi.

Luotettava ICT-kouluttaja Pohjoismaissa

Soprano Oyj:n kokonaan omistama Informator Tieturi Group on Pohjoismainen yksityinen ICT-alan koulutusyritys. Yhtiöllä on noin 30 koulutusasiantuntijaa sekä 300 verkostokouluttajaa.

Yhtiön asiakkaat ovat julkisia organisaatioita ja pohjoismaissa toimivia suuryrityksiä, joiden henkilökuntaa IT GROUP kouluttaa kansainvälisesti. Yhtiön asiakkaat ovat julkisia organisaatioita ja Pohjoismaissa toimivia suuryrityksiä, joiden henkilökuntaa IT GROUP kouluttaa kansainvälisesti. Yhtiön inspiroivat, yhteisölliset koulutukset mahdollistavat vaikuttavan oppimistuloksen. Koulutukset järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti yhtiön omissa koulutuskeskuksissa tai asiakkaan tiloissa luokkahuonekoulutuksena, etäopetuksena tai näiden yhdistelmänä eli hybridikoulutuksina. Arjen oppimista tukevat myös yhtiön tarjonnassa olevat itsenäisesti opiskeltavat online-koulutukset. Omat koulutuskeskukset yhtiöllä on Tukholmassa, Göteborgissa, Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Pohjoismaisen kilpailukyvyn parantamiseksi, ja taataksemme asiakkaillemme parhaan oppimiskokemuksen ja -tuloksen IT GROUP investoi hybridikoulutusten vaikuttavuuden tehostamiseen. Helpottaakseen asiakkaidensa koulutushankintojen keskittämistä yhtiö tekee tiivistä yhteistyötä sisaryhtiöidensä kanssa Soprano-konsernin sisällä.

Informator

Informator tar kompetensutveckling på allvar. Att möjliggöra innovation och hjälpa människor och företag nå sina mål är vad vi gör. Vi nöjer oss inte med att vara ”bäst i branschen”, vi ser även till att Sverige bibehåller och utvecklar sin position som framstående IT-nation.

HemsidaTitta på videon

Tieturi

Tieturi on ICT-koulutuksen edelläkävijä ja alan monipuolisin toimija, joka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Vahva kokemus, jatkuva kehittyminen ja tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa tekevät meistä digitaalisen muutoksen ammattilaisen, jonka osaamiseen voi luottaa.

KotisivutKatso video

Koulutusalueet

  • Ohjelmistokehitys
  • ICT-infrastrultuuri
  • Arkkitehtuuri ja viitekehykset
  • Vaatimusmäärittely ja testaus
  • Projektit ja prosessit
  • Agile, Lean ja Scrum
  • Tietoturva
  • Tekoäly
  • Office ja Adobe
Lue lisääKatso video