Management Institute of Finland MIF

Vaikuttavuuteen panostava työelämän kouluttaja ja tulevaisuuden osaamisen kehittämiseen keskittynyt valmennusorganisaatio.

Vaikuttavuuteen panostava työelämän kouluttaja

Sopranon kokonaan omistama MIF on Suomen johtava yksityinen työelämän kouluttaja. MIFin koulutusyksiköt ovat Tutkinnot ja Competence. MIFin brändejä ovat MIF Tutkinnot, Johtamistaidon Opisto JTO, Infor, Fintra ja Pätevyyskurssit. Yhtiöllä on 40 koulutusasiantuntijaa ja lähes 300 verkostokouluttajaa.

Yhtiön asiakkaat ovat suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita, joiden henkilökunnan osaamista MIF kehittää yhdessä asiakasorganisaatioiden HR-ammattilaisten kanssa. Koulutukset järjestetään yhä useammin etänä verkon yli opettajan tukemana tai kokonaan verkossa online. Oppiminen voidaan järjestää myös asiakkaan tiloissa tai vaihtoehtoisesti konsernin koulutuskeskuksissa lähiopetuksena. Omat koulutuskeskukset yhtiöllä on Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

MIFn tavoitteena on markkina-aseman vahvistaminen ja kasvu. Lähtökohtana on tuottaa kullekin asiakkaalle parasta mahdollista arvoa yhdistämällä hyödylliset ja ajantasaiset sisällöt, kehittymistä edistävät monipuoliset oppimisympäristöt ja pedagogisesti toimivimmat menetelmät. MIF näkee oppimisinvestointien linkittyvän organisaatioiden ja yksilöiden kykyyn tuottaa asiakasarvoa. Asiakastarve ohjaa myös oppimisen järjestämisen muotoa. MIF mahdollistaa kaikissa koulutusmuodoissa, eli etä-, hybridi-, luokkahuone- ja itseopiskelukoulutuksissa, sekä korkean pedagogisen laadun että laadukkaan teknisen toteutuksen.

MIF Pätevyyskurssit tarjoaa työelämän osaamis- ja ammattipätevyyskursseja itseopiskeltavina verkkokursseina, joiden avulla eri ammateissa tarvittava osaaminen pystytään osoittamaan. Kehitämme jatkuvasti digitaalisia ja innovatiivisia oppimismuotoja ja pätevyyskurssimme ovat oivallinen apu tietojen ja taitojen kouluttamisessa, kuten nostotöissä, sähkötyöturvallisuudessa, lääkehoidossa ja ensiaputaidoissa.

Ajankohtaista

Kansainvälisen liiketoiminnan assistentti – Kasvun mahdollistaja F.E.C Uusimaa

Fintra – Vientikoulutus

Fintra on Suomen kokenein kansainvälisen kaupan kouluttaja. Katamme kaikki kansainvälisen liiketoiminnan osa-alueet ulkomaankaupan ensiaskelista aina monikulttuuristen virtuaalitiimien johtamiseen. Painopistealueinamme ovat kansainväliseen kasvuun, kannattavuuden parantamiseen ja toiminnan sujuvuuteen tähtäävät koulutukset.

KotisivuKatso video

Infor – Viestintäkoulutus

Infor valmentaa intohimolla ja vankalla osaamisella koko työyhteisöä: johtoa, esihenkilöitä ja asiantuntijoita onnistumaan viestinnässä sekä viestinnän ammattilaisia kehittymään työssään. Tarjoamme sekä avoimia viestintäkoulutuksia että räätälöityjä valmennuksia.

KotisivutKatso video

Johtamistaidon Opisto JTO

JTO auttaa löytämään oikeat keinot johtamisen ja esihenkilötyön tehostamiseen, itsensä kehittämiseen ja yrityksen kasvun lähteiden tunnistamiseen. Meillä opit kehittämään liiketoimintaasi, sitouttamaan henkilöstösi ja keskittymään olennaiseen LEAN-ajattelun mukaisesti.

KotisivutKatso video

MIF Tutkinnot

Vanhalla avaimella ei saa auki uutta ovea. Mikä onkaan nykyinen erikoisalasi, meidän kauttamme pääset kehittymään eteenpäin ja suorittamaan Opetushallituksen virallisen ammattitutkinnon. Tervetuloa uusille urille!

KotisivutKatso video

Koulutusalueet

  • Inspiroiva esimiestyö
  • Vaikuttava viestintä
  • Tuloksellinen johtaminen
  • Arvokas asiantuntijuus
  • Kehittävät analyysit ja työkalut
  • Vahvistava henkilöstötyö
  • Vakuuttavat työelämän tutkinnot
  • Menestyvä kansainvälinen toiminta
  • Tehokas työskentely
Lue lisääKatso video