Pauliina Lautanen-Nissi on nimitetty Sopranon toimitusjohtajaksi

Panu Kauppinen, 21.12.2020 10:00

Soprano Oyj:n toimitusjohtajaksi on 18. joulukuuta 2020 nimitetty Pauliina Lautanen-Nissi. Hän on toiminut yhtiön vt. toimitusjohtajana 15.6.2020 alkaen.

Pauliina Lautanen-Nissillä on pitkäaikainen kokemus koulutusyhtiöiden johto-, myynti ja kehitystehtävistä. Hän toimii oman toimensa ohella edelleen myös IT GROUP -liiketoimintasegmentin liiketoimintajohtajana. Pauliina toimi Soprano Oyj:n hallituksen jäsenenä vuosina 2017–2020.

Hallituksen puheenjohtaja Satu Mehtälä: ”Pauliinalla on vahva koulutusliiketoiminnan kokemus. Hän osoittanut aiemmissa tehtävissään kykyä kehittää ja nostaa koulutusalan yhtiöitä kannattavaan kasvuun. Hallituksen näkemyksen mukaisesti Pauliina on juuri oikea henkilö kasvuhakuisen koulutusyhtiömme toimitusjohtajaksi. Hänelle on takanaan hallituksen ja henkilöstön vankka tuki.”

Toimitusjohtaja Pauliina Lautanen-Nissi: ”Suuntaamme vuoteen 2021 entistä vahvemmin etä- ja verkkokoulutuksia tarjoavana koulutustalona. Samalla rakennamme verkossa itseopiskeltavista pätevyyskoulutuksista uutta kasvun kivijalkaa liiketoimintaamme. On innostavaa ottaa tehtävä vastaan tässä kiinnostavassa vaiheessa.”

Soprano Oyj
Hallitus

Lisätietoja:

Soprano Oyj,
Hallituksen puheenjohtaja Satu Mehtälä, 050 539 8590, satu.mehtala(a)boardman.fi
Toimitusjohtaja Pauliina-Lautanen-Nissi, 050 3516 277, pauliina.lautanen-nissi(a)soprano.fi

SOPRANO OYJ ON NYT WETTERI OYJ