Soprano ja Skhole yhteistyöhön sosiaali- ja terveysalan verkkokoulutuksessa

Panu Kauppinen, 28.09.2020 12:00

Koulutukseen erikoistunut kehitysyhtiö Soprano Oyj ja verkkokoulutuspalveluja tarjoava Skhole Oy aloittavat yhteistyön etäkoulutusmahdollisuuksien laajentamiseksi erityisesti sosiaali- ja terveysalalla. Tavoitteena on tarjota koko sote-alan henkilöstölle yksi palvelu, josta löytyvät kattavasti kaikki välttämättömät verkkokoulutukset.

Sote Lean Master -ammattitutkinnot voi nyt aloittaa etänä ja useimmat lääkehoidon koulutukset sekä pakolliset lääkehoidon lupatentit voi nyt suorittaa samassa verkkopalvelussa. Tarjonnassa on heti jo yli 60 koulutuskokonaisuutta, joita käytetään sekä tutkintoon johtavissa koulutuksissa että sote-ammattilaisten täydennyskoulutuksissa.

Seuraavaksi Soprano ja Shkole ovat siirtämässä samaan palveluun johtamisen, viestinnän ja teknologian koulutuksia. Yhteistyösopimuksen myötä tarjonta tulee täydentymään nopeasti. Palveluun on tulossa MIF Tutkintojen, Johtamistaidon Opiston, Inforin, Fintran ja Tieturin sekä Skholen koulutuksia.

Skholen toimitusjohtaja Tuomas Lipponen: – Jatkossa Sopranon koulutusyhtiöiden laajat kurssisisällöt saadaan tarjolle Skholen sosiaali- ja terveysalan asiakkaille, kunnille ja kouluille. Käyttäjälle yhteistyö tuo merkittävän helpotuksen, kun eri aihepiirien sisällöt löytyvät samasta palvelusta.

Sopranon vt.toimitusjohtaja Pauliina Lautanen-Nissi: – Koronan myötä verkkokoulutuksen tarve ja kysyntä on kasvanut myös sote-alan täydennyskoulutuksissa. Haemme synergiaa ja uusia jakelukanavia koulutuksille toistemme asiakaskunnassa.

Lisätietoja:

Soprano Oyj, vt.toimitusjohtaja Pauliina-Lautanen-Nissi,
0503516277, pauliina.lautanen-nissi@soprano.fi

Skhole Oy, toimitusjohtaja Tuomas Lipponen,
0451774826, tuomas.lipponen@skhole.fi

Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals

Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Vuonna 2019 koulutuksiimme osallistui 29 111 henkilöä 2 457 organisaatiosta 27 maasta. Konserni tarjoa useiden eri alojen ammattitutkintoja sekä lyhytkursseja täydennyskoulutukseen. Lyhytkurssitoimintamme on erikoistunut informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään, taloushallintoon ja kansainväliseen kauppaan. Sopranon kehittämien digitaalisten ratkaisuiden avulla opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut opiskelijoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä itsenäisesti verkossa tai verkon yli.

Tarjoamme koulutukset, diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot verkossa, verkon yli tai perinteisesti luokkahuoneissa. Koulutusviennissä tavoittelemme monistettavaa ja skaalautuvaa liiketoimintaa. Soprano palvelee seitsemässä kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Yhtiöllä on Avainlippu-tunnus ja ISO 9001 -laatujärjestelmä. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | www.soprano.fi

Skhole Oy

Skhole on 2014 perustettu sosiaali- ja terveysalan verkkokoulutuspalveluja tarjoava yritys. Palvelua käytetään tutkintoon johtavissa koulutuksissa sekä ammattilaisten täydennyskoulutuksessa. Yrityksen liikevaihto on kasvanut tasaisesti ja 2019 se oli 706.000€

Skholen laaja kurssivalikoima sisältää yli 60 koulutuskokonaisuutta, ja sisältö täydentyy jatkuvasti uudella materiaalilla. Skholen kautta voi opiskella muun muassa lääkehoitoa ja suorittaa lääkehoidon lupatentit, jotka kuuluvat hoitoalan pakollisiin, säännöllisin väliajoin kerrattaviin opintoihin. Skhole tarjoaa tehokkaan, kätevän ja helpon tavan opiskella milloin vain, missä vain.

Skholella on yli 150 asiakasta ympäri Suomen. Asiakaskunta koostuu sosiaali- ja terveysalan yrityksistä, kunnista, toisen asteen oppilaitoksista sekä ammattikorkeakouluista. Verkkopalvelulla on tällä hetkellä noin 20 000 käyttäjää, ja määrä kasvaa jatkuvasti. www.skhole.fi

SOPRANO OYJ ON NYT WETTERI OYJ