Soprano ja STUK International aloittavat kansainvälisen koulutusyhteistyön

Panu Kauppinen, 28.09.2020 12:00

Koulutukseen erikoistunut kehitysyhtiö Soprano Oyj sekä säteilyn käytön ja ydinenergian turvallisuuteen erikoistunut valtionyhtiö STUK International Oy aloittavat kansainväliset täydennys- ja tutkintokoulutukset STUK Internationalin asiakkaille.

Sopimuksen piiriin kuuluvat Soprano Groupin koulutusyhtiöiden toteuttamat johtamisen, projektijohdon, esimiestyön, viestinnän ja informaatioteknologian koulutukset, joita STUK International markkinoi asiakkailleen osana asiantuntijapalveluaan säteily- ja ydinturvallisuuteen liittyvissä kansainvälisissä hankkeissa. Koulutukset järjestetään koronan matkustussääntöjä noudattaen asiakkaiden toiveiden mukaisesti digitaalisesti verkossa, virtuaalisesti verkon yli tai jos mahdollista, perinteisesti luokkahuonekoulutuksina.

STUK Internationalin toimitusjohtaja Pekka Ottavainen: – Koulutusyhteistyön tavoitteena on parantaa asiakkaittemme johdon ja avainhenkilöstön valmiuksia erityisen vaativien säteilyn käyttöön ja ydinturvallisuuteen liittyvien hankkeiden johtamisessa, esimiesrooleissa ja projektien läpiviennissä.

Soprano Oyj:n vt.toimitusjohtaja Pauliina Lautanen-Nissi: – Pystymme toteuttamaan haasteellisemmatkin koulutukset interaktiivisesti ja turvallisesti verkon yli suoraan omista studioistamme. Soprano on myös kehittänyt tuotantomallin, jonka avulla pystymme rakentamaan kokonaan verkossa tapahtuvat online-koulutukset tehokkaasti usealla eri kielellä asiakkaan erikoisalasta riippumatta.

Lisätietoja:

Soprano Oyj, vt.toimitusjohtaja Pauliina-Lautanen-Nissi, +358 503516277,
pauliina.lautanen-nissi@soprano.fi

STUK International Oy, toimitusjohtaja Pekka Ottavainen, +358 400 261 097, pekka.ottavainen@stukinternational.fi

Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals

Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Vuonna 2019 koulutuksiimme osallistui 29 111 henkilöä 2 457 organisaatiosta 27 maasta. Konserni tarjoa useiden eri alojen ammattitutkintoja sekä lyhytkursseja täydennyskoulutukseen. Lyhytkurssitoimintamme on erikoistunut informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään, taloushallintoon ja kansainväliseen kauppaan. Sopranon kehittämien digitaalisten ratkaisuiden avulla opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut opiskelijoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä itsenäisesti verkossa tai verkon yli.

Tarjoamme koulutukset, diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot verkossa, verkon yli tai perinteisesti luokkahuoneissa. Koulutusviennissä tavoittelemme monistettavaa ja skaalautuvaa liiketoimintaa. Soprano palvelee seitsemässä kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Yhtiöllä on Avainlippu-tunnus ja ISO 9001 -laatujärjestelmä. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | www.soprano.fi

STUK International

STUK International Oy on 2016 perustettu valtion 100 % omistama osakeyhtiö. Yhtiö tarjoaa säteilyn ja ydinenergian käytön turvallisuutta koskevia asiantuntijapalveluita. Yhtiön asiakkaita ovat eri maiden säteily- ja ydinturvallisuudesta vastaavat viranomaiset ja muut alan toimijat. Lähtökohtana on tuottaa kansainvälisille asiakkaille ydinlaitostoimittajista ja ydinlaitosten luvanhaltijoista sekä säteilynkäyttäjistä riippumatonta asiantuntijapalvelua. Yhtiö kuuluu sosiaali- ja terveysministeriön omistajaohjaukseen. www.stukinternational.fi

STUK International Oy:n ja viranomaistehtäviä hoitavan Säteilyturvakeskuksen (STUK) toiminta ja talous ovat selkeästi erillään ja riippumattomia toisistaan.

SOPRANO OYJ ON NYT WETTERI OYJ